Ohjeita kirjautumiseen Facebook-tilillä

Rekisteröitymällä Facebookin kautta tai yhdistämällä Facebook-tilin voit kirjautua sisään Spotifyhin Facebook-tiliäsi käyttäen.

Samalla saat Facebook-nimesi ja -profiilikuvasi näkyviin Spotify-sovelluksessa ja löydät helposti kaverisi Spotifysta.

Rekisteröidy käyttäen Facebook-tililläsi

Vanhan tilin yhdistäminen Facebookiin

1. Napauta Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Sosiaaliset asetukset -kohdan alta Yhdistä Facebookiin
  1. Valitse sovelluksen oikeasta yläkulmasta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Sosiaalinen media -kohdasta LINKITÄ FACEBOOKIIN.
  4. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu.

Eikö kirjautuminen Facebookin kautta onnistu?

Luo Spotify-salasana, jotta voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

1. Syötä salasanan palautuslomakkeeseen Facebook-tilisi sähköpostiosoite.
  2. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit palauttaa salasanasi.

Näin sinun ei tarvitse käyttää Facebook-painiketta sisäänkirjautumiseen. Voit sen sijaan syöttää Facebook-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanan.

Luo Spotify-salasana

Jos tämä ei toimi, saat neuvoja täältä.

Facebook-yhteyden katkaiseminen

Huomautus: Jos loit tilisi Facebookin kautta, yhteyttä ei voi katkaista. Voit kuitenkin sulkea kyseisen tilin ja rekisteröityä uudelleen käyttämällä eri tietoja, kuten sähköpostiosoitettasi.

Siirry työpöytäsovelluksessa asetuksiin ja valitse KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN.

Facebook-yhteyttä ei voi katkaista mobiililaitteilla tai tableteilla.

Päivitetty viimeksi 20. tammikuuta 2021