Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Soittolistojen luominen

Kokoa soittolista lemmikillesi, tulevalle ajomatkalle tai salitreeniä varten… Vain mielikuvitus on rajana!

Ohjeet soittolistojen luomiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen saat valitsemalla laitteesi.

Soittolistan luominen

1. Napauta Oma kirjasto .
  2. Napauta yläreunan ‑kuvaketta.
  3. Anna soittolistalle nimi ja valitse LUO.
  4. Napauta LISÄÄ KAPPALEITA tai valitse kappaleita suosituksistamme.

Kappaleiden lisääminen

Kun olet luonut soittolistan, saat sille ehdotuksia napauttamalla LISÄÄ KAPPALEITA. Katso lisää ehdotuksia pyyhkäisemällä oikealle tai hae haluamiasi kappaleita.

Voit lisätä kappaleita myös myöhemmin:

1. Napauta ‑kuvaketta (iOS) tai ‑kuvaketta (Android) sen kappaleen kohdalta, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Soittolistan muokkaaminen

Napauta soittolistan sivulla ‑kuvaketta (iOS) tai ‑kuvaketta (Android) ja valitse sitten Muokkaa.

• Poista kappale valitsemalla .
  • Järjestä kappaleet uudelleen napauttamalla ja painamalla pitkään ‑kuvaketta ja vetämällä sitten kappale haluamaasi kohtaan (Premium-ominaisuus).

Soittolistan poistaminen

1. Napauta soittolistan sivulla ‑kuvaketta (iOS) tai ‑kuvaketta (Android).
  2. Valitse Poista soittolista.

Soittolistan luominen

1. Napsauta sivuvalikossa Luo soittolista.
  2. Muokkaa soittolistan nimeä ja muita tietoja.
  3. Valitse TALLENNA.

Vinkki: Voit myös käyttää pikanäppäimiä Cmd + N (Mac) tai Ctrl + N (Windows).

Kappaleiden lisääminen

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kappaletta, jonka haluat lisätä.
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse soittolista.

Voit myös vetää ja pudottaa kappaleita soittolistaan.

Vinkki: Kun olet luonut soittolistan, napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Luo samankaltainen soittolista. Näin laajennat kokoelmaasi ja lisäät vaihtelua nopeasti.

Soittolistan muokkaaminen

Kappaleiden poistaminen:

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kappaletta, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista tästä soittolistasta.

Voit järjestää kappaleet uudelleen vetämällä ja pudottamalla ne haluamaasi järjestykseen.

Soittolistan poistaminen

1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Poista.

Kaipaatko inspiraatiota?

Näet suositeltuja kappaleita jokaisen luomasi soittolistan lopussa. Suositukset perustuvat soittolistan nimeen ja listalla jo oleviin kappaleisiin.

Suositellut kappaleet

Spotify Freen mobiili- ja tablettikäyttäjille

Ehdotamme sinulle kappaleita ja artisteja, kun luot ja muokkaat soittolistoja. Mitä enemmän kuuntelet, sitä parempia suosituksia saat.

Jos Tykätyt kappaleet ‑soittolistoillasi on alle 15 kappaletta, tarjoamme sinulle lisäksi musiikkimakuusi perustuvia lisäkappaleita. Voit korvata ne tykkäämällä useammasta kappaleesta – napauta vain ‑kuvaketta hyvän biisin kohdalla.

Päivitetty viimeksi 29. marraskuuta 2021