Soittolistojen luominen

Kokoa soittolista lemmikillesi, tulevalle ajomatkalle tai salitreeniä varten… Vain mielikuvitus on rajana!

Ohjeet soittolistojen luomiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen saat valitsemalla laitteesi.

Kaipaatko inspiraatiota?

Näet suositeltuja kappaleita jokaisen luomasi soittolistan lopussa. Suositukset perustuvat soittolistan nimeen ja listalla jo oleviin kappaleisiin.

Suositellut kappaleet

Spotify Freen mobiili- ja tablettikäyttäjille

Ehdotamme sinulle kappaleita ja artisteja, kun luot ja muokkaat soittolistoja. Mitä enemmän kuuntelet, sitä parempia suosituksia saat.

Jos Tykätyt kappaleet ‑soittolistoillasi on alle 15 kappaletta, tarjoamme sinulle musiikkimakuusi perustuvia lisäkappaleita. Voit korvata ne tykkäämällä useammasta kappaleesta – napauta vain Tykkää‑kuvake‑kuvaketta hyvän biisin kohdalla.