Kirjautumistavat

Katso tavat, joilla voit kirjautua tilillesi.

Jos haluat muuttaa käytössä olevia kirjautumistapoja, voit lisätä tai poistaa niitä tilisivulla.

Kirjaudu sisään tarkistamaan nykyiset kirjautumistavat

Hallitse kirjautumistapoja

Kohdassa Nykyiset kirjautumistavat näet kaikki tavat, joilla pääset Spotify-tilillesi. Voit kirjautua sisään millä tahansa tässä näkyvällä tavalla.

Voit lisätä uusia kirjautumistapoja, jos haluat lisää kirjautumisvaihtoehtoja.

Kirjautumistavan lisääminen

1. Siirry tilisivulle.
  2. Siirry kohtaan Käytettävissä olevat kirjautumistavat ja valitse Lisää sen tavan kohdalla, jonka haluat ottaa käyttöön.
    Huomautus: Jos Käytettävissä olevat kirjautumistavat ‑kohdassa näkyy Muokkaa-painike, napsauta sitä ja tunnistaudu, jotta voit tehdä muutoksia.
  3. Vahvista valitsemasi tavan kirjautumistiedot. Kun tämä on tehty, uusi tapa lisätään Nykyiset kirjautumistavat ‑vaihtoehtoihin.

Huomautus: Yksiä kirjautumistietoja ei voi lisätä usealle Spotify-tilille. Jos valitsemasi kirjautumistavan tiedot ovat jo käytössä toisella tilillä, kokeile toista tapaa tai katso Unohtuneet kirjautumistiedot.

Kirjautumistavan poistaminen

1. Siirry tilisivulle.
  2. Siirry kohtaan Nykyiset kirjautumistavat ja valitse Poista sen tavan kohdalla, jonka haluat poistaa käytöstä.
  3. Vahvista poisto valitsemalla jälleen Poista.