Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Podcastit ja ohjelmat

Kuuntele suosikkipodcastejasi ja löydä uusia tuttavuuksia, kuten musiikkia sisältäviä ohjelmia.

• Tutustu suositeltuihin ja esittelyssä oleviin podcasteihin ja ohjelmiin.
  • Tallenna suosikkipodcastisi ja -ohjelmasi. Niiden uudet jaksot tallennetaan tämän jälkeen automaattisesti.
  • Lataa sisältöä kuunneltavaksi offline-tilassa.
  • Joihinkin jaksoihin kuuluu myös videoita.

Huomautus: Vaikka Spotify ei keskeytäkään Premium-tilaajien musiikkielämyksiä mainoksia soittamalla, osa podcasteista saattaa sisältää mainoksia, juontajan suosituksia tai sponsoreiden viestejä.

Podcastien ja ohjelmien hakeminen ja toistaminen

Podcastien ja ohjelmien tallentaminen

Tallentamiesi podcastien ja ohjelmien viimeisimpien jaksojen löytäminen

Mobiililaitteet

1. Napauta Koti Koti‑kuvake.
  2. Napauta Ilmoitus‑kuvake‑kuvaketta.
  3. Valitse Podcastit ja ohjelmat.

Uutuudet näyttää jopa 100 viimeisintä jaksoa tallentamistasi podcasteista ja ohjelmista.

Jaksot voivat näkyä listalla jopa 60 päivää niiden julkaisupäivästä.

Podcastien ja ohjelmien lataaminen

Jos haluat ladata podcastin tai ohjelman, napauta sen kohdalla Lataa‑kuvake.

Huomautus: Ohjelmien lataamiseen tarvitaan Premium-tilaus.

Katso lisätietoja latauksista

Oman podcastin julkaiseminen Spotifyssa

Siirry Spotify for Podcasters -sivustolle.

Päivitetty viimeksi 20. tammikuuta 2022