Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Satunnaistoisto

Vaihtele toistojärjestystä kuuntelemalla mitä tahansa soittolistaa, albumia tai artistia satunnaistoistona.

Sitä kannattaa käyttää esimerkiksi pitkissä soittolistoissa ja silloin, kun kaipaat vähän vaihtelua.

Voinko kuunnella kappaleita vain satunnaistoistona?

Jos olet Premium-käyttäjä, voit aina kuunnella juuri sitä, mitä haluat – joko satunnaistoistona tai valitsemassasi järjestyksessä.

Eikö sinulla ole Premium-tilausta?

Jos käytät ilmaisversiotamme, voit kuunnella musiikkia vain satunnaistoistona. Tämä ei koske sinulle luotuja soittolistoja eikä tiettyjä muita Spotifyn soittolistoja.

Päivitetty viimeksi 18. marraskuuta 2021