Satunnaistoisto

Vaihtele toistojärjestystä kuuntelemalla mitä tahansa soittolistaa, albumia tai artistia satunnaistoistona.

Sitä kannattaa käyttää esimerkiksi pitkissä soittolistoissa ja silloin, kun kaipaat vähän vaihtelua.

Oletko Premium-tilaaja?

Jos olet Premium‑käyttäjä, voit kuunnella sisältöä joko satunnaistoistona tai valitsemassasi järjestyksessä.

1. Napauta näytön alareunassa olevaa Nyt soi ‑palkkia tai avaa jokin soittolistoistasi.
    Huomautus: Jos käytät tablettia, napauta sivuvalikossa albumin kansikuvaa.
  2. Kun näet satunnaistoiston kuvakkeen, napauta tai napsauta sitä.
    Satunnaistoisto‑kuvake Satunnaistoisto on pois päältä – kappaleet soivat valitussa järjestyksessä.
    Satunnaistoisto päällä Satunnaistoisto on päällä – kappaleet soivat satunnaisessa järjestyksessä.

Eikö sinulla ole Premium-tilausta?

Jos käytät maksutonta versiota, satunnaistoisto on aina päällä. Tämä ei koske sinulle luotuja soittolistoja eikä tiettyjä muita Spotifyn soittolistoja.

Päivitä Premiumiin, jos haluat hallita kuunteluasi täysin itse.