Spotify SharePlayssa

Premium‑ominaisuus mobiililaitteille ja tableteille

Kuuntele Spotifyta muiden samassa FaceTime‑puhelussa olevien kanssa SharePlayn avulla.

SharePlay-jamien aikana kaikki puhelussa mukana olevat voivat kuunnella ja valita toistettavaa sisältöä.

Tuetut laitteet

• iPhone, jossa on vähintään iOS 15.1
  • iPad, jossa on vähintään iPadOS 15.1

SharePlay-jamien aloittaminen

Avaa FaceTime-puhelun aikana Spotify-sovellus ja laita jotain soimaan.

Tämä aloittaa Spotify‑ryhmäjamit, joihin muut FaceTime‑puhelussa olevat voivat liittyä SharePlayn kautta.

SharePlay-jameihin liittyminen

Huomautus: Spotifyn on oltava asennettuna laitteellesi.

Kun samassa puhelussa oleva henkilö aloittaa Spotify‑ryhmäjamit, sinut kutsutaan liittymään SharePlayn kautta.

Liityttyäsi mukaan voit kuunnella yhdessä muiden puhelussa olevien kanssa ja valita, mikä Spotify-sovelluksessa soi.

SharePlay-jameista poistuminen

Huomautus: Jos aloitit jamit, niistä poistuminen lopettaa ne kaikilta.

Voit poistua jameista jollain seuraavista tavoista:

• Poistu jameista SharePlay-palkin kautta.
  • Napauta Poistu jameista tai Lopeta jamit Spotify‑sovelluksessa.
  • Lopeta FaceTime‑puhelu.

Eikö toimi?

Tarkista, että laitetta tuetaan ja että käyttöjärjestelmän päivitykset ovat ajan tasalla.