Spotify Alexa-laitteilla

Premium‑ominaisuus

Tuetut laitteet

• Amazon Echo
  • Amazon Echo Dot
  • Facebook Portal / Portal+
  • Kaikki Sonos-laitteet

Spotifyn yhdistäminen Alexaan

1. Lataa ja avaa Alexa-sovellus.
  2. Avaa valikko vasemmasta yläkulmasta.
  3. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Music (Musiikki).
  4. Valitse Spotify ja sitten Link account to Alexa (Yhdistä tili Alexaan).
  5. Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi.

Spotifyn määrittäminen oletuspalveluksi

Näin äänikomentojen päätteeksi ei tarvitse sanoa ”on Spotify”:

1. Avaa Alexa-sovelluksen valikko vasemmasta yläkulmasta.
  2. Valitse Settings (Asetukset) ja sitten Music (Musiikki).
  3. Valitse Choose default music services (Valitse oletusmusiikkipalvelut).
  4. Valitse Spotify ja napauta DONE (Valmis).

Nyt voit pyytää Alexaa toistamaan jotakin. Sano esimerkiksi ”Alexa, play Discover Weekly” (”Alexa, toista Viikon suositukset”).

Lisätietoja ja käytettävissä olevia äänikomentoja on Amazonin ohjesivustolla.