Spotify ja PlayStation

Kuuntele lempimusiikkiasi ja suosikkipodcastejasi konsolillasi lataamalla Spotify-sovellus PS5:lle, PS4:lle tai PS3:lle.

Sisäänkirjautuminen

Avaa konsolin Spotify-sovellus ja valitse jokin seuraavista kirjautumistavoista:

• Anna Spotify-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  • Avaa puhelimen tai tabletin Spotify-sovellus ja yhdistä laitteeseesi Spotify Connectilla.

Kun kirjaudut sisään Spotifyhin, tilisi linkitetään PlayStation Network -tiliisi. Tällöin kirjaudut automaattisesti sisään Spotifyhin aina kun kirjaudut sisään PSN-tilillesi.

Musiikin kuuntelu pelin aikana

PS5 ja PS4 jatkavat Spotifyn soittamista myös silloin, kun siirryt pelin puolelle.

Vinkki: Saat parhaan mahdollisen Spotify-kokemuksen poistamalla pelin oman musiikin käytöstä, jos se on pelissä mahdollista.

Spotify- ja PlayStation Network -tilien yhteyden katkaisu

Näin katkaiset Spotify‑ ja PSN‑tilien välisen linkityksen:

1. Siirry Tilin yleiskatsaus ‑sivulle.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Valitse Sonyn kohdalla Poista käyttöoikeus.