Spotify Connect

Spotify Connectin avulla voit ohjata yhdellä laitteella langattomasti toista laitetta, jolla haluat kuunnella.

Jos haluat käyttää Spotify Connectia, varmista, että

• kaikki laitteet ovat samassa Wi-Fi-verkossa
  • Spotify-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon
  • kaikkien laitteiden ohjelmistot ovat ajan tasalla.

Tarkista yhteensopivat laitteet valmistajalta.

Eikö toimi?

• Käynnistä Spotify-sovellus uudelleen.
  • Sulje kaikki sovellukset, joita et käytä.
  • Käynnistä laitteet uudelleen.
  • Käynnistä Wi-Fi uudelleen
  • Mikäli mahdollista, yritä käyttää eri Wi-Fi-yhteyttä.
  • Jos Connect ei toimi Android‑televisiossa: Varmista, että Spotify näkyy muiden sovellusten päällä. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset > Erityisoikeudet > Näkyminen sovellusten päällä.

Etkö tunnista laitetta?

Saatat olla kirjautuneena jonkun muun laitteella. Jos et pääse käsiksi laitteeseen, pyydä laitteen omistajaa kirjautumaan ulos tililtäsi.

Voit myös kirjautua ulos kaikkialta omalla tilisivullasi. Varotoimenpiteenä voit lisäksi vaihtaa salasanasi.