Apua kirjautumiseen Google-tilillä

Rekisteröitymällä Googlen kautta voit kirjautua sisään Spotifyhin Google-tiliäsi käyttäen.

Näin Spotifyhin kirjautuminen on erityisen helppoa ja turvallista.

Googlen kautta rekisteröityminen

Onko sinulla jo Spotify-tili?

Tällä hetkellä vanhan tilin yhdistäminen Google-tiliin ei ole mahdollista.

Jos Spotify-sähköpostiosoitteesi on sama kuin Google-sähköpostiosoitteesi, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Jos Spotify-sähköpostiosoitteesi ei ole sama kuin Google-sähköpostiosoitteesi, joudut luomaan uuden tilin, jos päätät rekisteröityä Googlen kautta.

Eikö kirjautuminen Google-tilillä onnistu?

Luo Spotify-salasana, jotta voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi.

1. Siirry salasanan palautussivulle.
  2. Anna Google-sähköpostiosoitteesi.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla voit palauttaa salasanasi.

Näin sinun ei tarvitse käyttää Google-painiketta sisäänkirjautumiseen. Voit sen sijaan syöttää Google-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanan.

Luo Spotify-salasana

Jos tämä ei toimi, saat neuvoja täältä.

Päivitetty viimeksi 26. marraskuuta 2020