Google Maps ja Spotify

Mobiililaitteet ja tabletit

Spotifyn ja Google Mapsin yhteistyön ansiosta voit ohjata matkantekoasi ja kuunteluasi yhdestä paikasta. Anna siis sekä musiikin että tien viedä!

Huomautus: Sekä Spotifyn että Google Mapsin on oltava asennettuna puhelimeesi.

Yhdistä Spotify Google Mapsiin

1. Avaa Google Maps.
  2. Avaa päävalikko oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Navigointiasetukset.
  5. Valitse iPhonella tai iPadilla Musiikin toiston ohjaimet.
    Valitse Androidilla Näytä median toiston ohjaimet.
  6. Valitse Spotify ja hyväksy ehdot, niin tilit yhdistetään.

Näet nyt musiikin säätimet navigointikartan alaosassa. Napauttamalla Spotifyn logoa voit selata muita toistovaihtoehtoja.