Spotify autossa

Ota lempimusiikki ja suosikkipodcastit mukaasi.

Yhdistä puhelin autoon jollakin seuraavista tavoista:

Monien autojen viihdekeskuksissa on Spotify‑sovellus valmiina.

Tarkista yhteensopivat laitteet valmistajalta.

Eikö toimi?

• Varmista, että sovellus ja laitteen ohjelmisto ovat ajan tasalla.
  • Tarkista, että laitteessasi on internetyhteys.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Käynnistä auto uudelleen (sammuttamalla virta ja kytkemällä se sitten takaisin päälle).
  • Jos mahdollista, poista Spotify-sovellus ja asenna se sitten uudelleen.

Jos AUX- tai USB-kaapeli ei toimi:

• Varmista, että käyttämäsi kaapeli sopii laitteeseesi.
  • Kokeile toista kaapelia siltä varalta, että käyttämäsi on vaurioitunut.

Jos ongelma jatkuu, saat lisää apua auton/äänentoistojärjestelmän valmistajalta.

Muista turvallisuus

Käytä mobiililaitetta vain, kun se on turvallista ja kun laki ja olosuhteet sen sallivat.

Laita Spotify soimaan ennen liikkeelle lähtöä ja vältä laitteen käsittelyä ajon aikana.

Ajotila

iOS

Ajotila tulee automaattisesti käyttöön, kun yhdistät puhelimesi auton Bluetoothiin.

Koti‑näkymässä on suuremmat kuvakkeet, joten voit helposti napauttaa Nyt soi ‑palkkia näytön alareunassa.

Haku ja toisto äänikomennoilla

1. Napauta mikrofonia Mikrofoni‑kuvake.
  2. Sano ”Hei Spotify”, jos haluat pyytää musiikkia ja podcasteja, päättää, mikä soi seuraavaksi, ja paljon muuta.

Ajotilan käytöstä poistaminen

Voit palata normaaliin sovellusnäkymään napauttamalla Ajotila pois käytöstä ‑kuvake.

Näin poistat ajotilan käytöstä:

1. Valitse KotiKoti‑kuvake.
  2. Valitse Asetukset Asetukset‑kuvake.
  3. Valitse Ajotila ja kytke Ota ajotila automaattisesti käyttöön pois päältä.