Pikanäppäimet

Pikanäppäimillä Spotifyn käyttö on entistäkin helpompaa.

1. Avaa tietokoneella Spotify‑sovellus tai verkkosoitin.
  2. Paina samalla jotakin näistä näppäinyhdistelmistä näppäimistöllä:
  • Mac: Komentonäppäin (Mac)Kenoviivanäppäin ; Komentonäppäin (Mac)Kysymysmerkkinäppäin ; VaihtonäppäinKenoviivanäppäin ; VaihtonäppäinKysymysmerkkinäppäin
  • Windows: Ctrl‑näppäin (Windows)Kenoviivanäppäin ; Ctrl‑näppäin (Windows)Kysymysmerkkinäppäin ; VaihtonäppäinKenoviivanäppäin ; VaihtonäppäinKysymysmerkkinäppäin

Kaikki pikanäppäimet sisältävän luettelon pitäisi nyt olla näkyvissä.