Mikä on Spotify?

Spotify on digitaalinen musiikki‑, podcast‑ ja videopalvelu, joka tarjoaa käyttöösi miljoonia musiikkikappaleita ja muuta sisältöä tekijöiltä ympäri maailmaa.

Perustoiminnot, kuten musiikin kuuntelu, ovat täysin maksuttomia, mutta voit halutessasi myös päivittää Spotify Premiumiin.

Voit käyttää seuraavia toimintoja tilauksestasi riippumatta:

• Omaan makuusi perustuvat suositukset
  • Musiikki- ja podcast-kokoelmien luominen
  • Mukana myös paljon muuta!

Spotify on saatavilla useille eri laitteille, esimerkiksi tietokoneille, puhelimille, tableteille, kaiuttimille, televisioille ja autoihin. Voit siirtyä helposti laitteelta toiselle Spotify Connectin avulla.

Voinko siirtää musiikkia Spotifysta muualle?

Voit käyttää Spotifyssa olevaa musiikkia ja podcasteja vain sovellustemme kautta. Lisensointisyistä sisällön siirto sovelluksesta muualle ei ole mahdollista.