Nyt soi

Ohjaa toistoa sovelluksen alareunan Nyt soi ‑palkista.

Vinkki: Mobiililaitteissa Nyt soi ‑palkki sijaitsee heti valikkopalkin yläpuolella. Saat sitä napauttamalla esiin suuremman näkymän.

Voit toistaa ja pysäyttää musiikkia sekä skipata kappaleita tavalliseen tapaan. Käytössäsi on myös seuraavat ominaisuudet:

Toiminto

Mitä se tekee

Tykkää Tykkää‑kuvake / Poista tykkäys En tykkää ‑kuvake

Tykkäämällä kappaleista autat meitä tutustumaan musiikkimakuusi, jolloin saat parempia suosituksia.

Tykkääminen tallentaa kohteen myös Omaan kirjastoosi.

Satunnaistoisto Satunnaistoisto‑kuvake

Sekoita toistojärjestys.

Toista albumi, soittolista tai kappale uudelleen Toista uudelleen ‑kuvake

Kun pääsemme sen loppuun, aloitamme taas alusta.

Toista kappale uudelleen napauttamalla kahdesti.

Toistojono Toistojono‑kuvake

Näe ja päätä, mikä soi seuraavaksi.

Spotify Connect Yhdistä laite ‑kuvake

Kuuntele toisella laitteella.

Eikö kaikkia vaihtoehtoja näy?

Saat näkyviin lisää vaihtoehtoja, kun napautat Nyt soi ‑näkymässä 3 vaakasuoraa pistettä ‑kuvake‑kuvaketta (iPhone) tai 3 pystysuoraa pistettä ‑kuvake‑kuvaketta (Android).