Soittolistojen tallentaminen ja palauttaminen

Soittolistan tallentaminen

Tallenna soittolista Omaan kirjastoosi valitsemalla siinä Lisää/Tallenna‑kuvake.

Tietyn version tallentaminen soittolistasta

Useimmat soittolistat päivittyvät säännöllisesti, jotta ne pysyisivät tuoreina.

Et voi tallentaa soittolistoista tiettyä versiota (tai palauttaa aiempia versioita). Sen sijaan voit:

• luoda oman soittolistan ja lisätä siihen kaikki listan kappaleet
  • valita Lisää/Tallenna‑kuvakkeen haluamiesi kappaleiden kohdalla ja tallentaa ne näin Oman kirjastosi Tykätyt kappaleet ‑soittolistaan.

Poistettujen soittolistojen palauttaminen

Jos olet poistanut soittolistan viimeisen 90 päivän aikana, voit palauttaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse Tili-kohdassa Palauta soittolistoja ‑vaihtoehto.
  3. Valitse Palauta sen soittolistan kohdalta, jonka haluat palauttaa.
  4. Avattuasi Spotifyn löydät palauttamasi soittolistan alimmaisena soittolistaluettelosta.

Vinkki: Voit kumota poiston heti sen jälkeen myös seuraavilla pikanäppäimillä:

• Cmd + Z (Mac)
  • Ctrl + Vaihto + Z (Windows)

Eikö löydy?

Soittolista on saatettu luoda toisella tilillä. Kokeile kirjautua sisään toisilla tunnuksilla.