Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Soittolistojen tallentaminen ja palauttaminen

Soittolistan tallentaminen

Tallenna soittolista Omaan kirjastoosi valitsemalla sen sivulla

Tietyn version tallentaminen soittolistasta

Useimmat soittolistat päivittyvät säännöllisesti, jotta ne pysyisivät tuoreina.

Et voi tallentaa soittolistoista tiettyä versiota (tai palauttaa aiempia versioita). Sen sijaan voit:

• luoda oman soittolistan ja lisätä siihen kaikki listan kappaleet
  • napauttaa ‑kuvaketta haluamiesi kappaleiden kohdalla ja tallentaa ne näin Oman kirjastosi Tykätyt kappaleet ‑soittolistaan.

Poistettujen soittolistojen palauttaminen

Jos olet poistanut soittolistan viimeisen 90 päivän aikana, voit palauttaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Palauta soittolistat
  3. Valitse PALAUTA sen soittolistan kohdalta, jonka haluat palauttaa.
  4. Avattuasi Spotifyn löydät palauttamasi soittolistan alimmaisena soittolistaluettelosta.

Vinkki: Voit kumota poiston heti sen jälkeen myös seuraavilla pikanäppäimillä:

• Cmd + Z (Mac)
  • Ctrl + Vaihto + Z (Windows)

Eikö painiketta näy?

Soittolista on saatettu luoda toisella tilillä. Kokeile kirjautua sisään toisilla tunnuksilla.

Päivitetty viimeksi 23. elokuuta 2021