Onko tilillesi saatettu murtautua?

Spotify-alusta on turvallinen käyttää, ja suojaamme käyttäjätiedot. Muissa palveluissa tapahtuneista tietomurroista johtuen on kuitenkin mahdollista, että joku muu pääsee kirjautumaan Spotify-tilillesi.

Pidä silmällä seuraavia poikkeamia:

• salasanasi ei enää toimi
  • sähköpostiosoitteesi on muuttunut
  • uusia soittolistoja ilmestyy tai vanhoja katoaa
  • äskettäin kuunneltu sisältö näyttää vieraalta
  • musiikki soi ilman, että teit itse mitään
  • tilaustyyppisi muuttuu yllättäen
  • Spotify-tiliisi on yhdistetty vieras Facebook-tili
  • saat sähköposti‑ilmoituksia kirjautumisista, joita et tunnista.

Kaikesta huolimatta voit olla varma, etteivät maksu- ja suojaustietosi koskaan joudu vääriin käsiin.