Spotify ei toista sisältöä

Pikakorjaus

Jos sinulla on teknisiä ongelmia sisällön toistamisessa Spotify‑sovelluksessa, kokeile ensin näitä:

Huomautus: Jos vietät ulkomailla enemmän kuin 14 päivää, et voi kuunnella mitään. Jos haluat jatkaa tilin käyttöä, sinun on tilattava Premium tai muutettava tilin asetuksia.

Muita keinoja

Onko äänen tai äänenvoimakkuuden kanssa ongelmia?
Tutustu artikkeliin Spotify ei kuulu.

Onko offline‑kuuntelussa ongelmia?
Tutustu artikkeliin Offline‑kuuntelu.

Onko paikallisten tiedostojen kanssa ongelmia?
Tutustu artikkeliin Paikalliset tiedostot.

Näkyvätkö kappaleet harmaina?

• Tarkista, että laitteesi ei ole offline‑tilassa
  • Tarkista internetyhteytesi tai vaihda toiseen verkkoon
  • Kappaleet saattavat näkyä harmaana, jos ne eivät ole saatavilla alueellasi

Johtuuko ongelma laitteestasi?
Tarkista, ilmeneekö ongelma toisella laitteella tai verkkosoittimessa. Jos ei, ongelma voi johtua laitteestasi. Varmista seuraavat asiat:

• Spotify tukee laitettasi ja laitteen päivitykset ovat ajan tasalla
  • Laitteessasi on vähintään 250 Mt vapaata muistia
  • Palomuurisi ei estä Spotifyta (vain tietokoneet)
  • Laitteesi akussa on riittävästi varausta
  • SD‑korttisi ei aiheuta ongelmia – kokeile poistaa se (vain Android‑laitteet)

Jos näistä ei ollut apua, sinun on ehkä perehdyttävä tarkemmin ongelman syyhyn laitteen valmistajan kanssa.

Onko kyseessä tunnettu ongelma?

• Tarkista Twitteristä (@SpotifyStatus), onko palvelussa parhaillaan ongelmia.
  • Yhteisömme Ongoing Issues ‑foorumilta löydät hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa.
    Huomaa: Jos ongelmaasi ei mainita siellä, voit kirjoittaa siitä viestin ja pyytää apua yhteisömme jäseniltä englanniksi.