Spotify ei kuulu

Nämä korjaustoimet auttavat yleensä, jos musiikki näyttää soivan, muttet kuule sitä.

Mitä tehdä

Ohjeet

Tarkista laitteesi ääniasetukset

Varmista, että laitteesi ääni‑ tai äänenvoimakkuusasetuksista on valittu oikea äänilähtö, kuten esimerkiksi kannettavan tietokoneesi kaiuttimet.

Mobiililaitteessa voi olla erilliset asetukset eri äänille, kuten medialle ja puheluille. Muista säätää median äänenvoimakkuutta.

Saat lisätietoja ääni- tai äänenvoimakkuusasetuksista laitteesi tukisivustolta.

Tarkista, että laitteesi äänet toimivat

Voit tarkistaa asian toistamalla ääntä jostain muusta lähteestä kuin Spotifysta.
Jos huomaat ongelmia, laitteen valmistaja voi auttaa.

Tietokoneiden kohdalla kannattaa tarkistaa, että äänikortin laitteisto tai ohjelmisto on ajan tasalla.

Tarkista, ettet toista musiikkia toisella laitteella

Saatat ohjata toistoa eri laitteelle esimerkiksi Spotify Connectin, Bluetoothin tai jonkin muun langattoman yhteyden avulla.