Maa- ja markkina-alueasetukset

Spotify‑tilisi maa tai alue perustuu paikkaan, jossa olit luodessasi tilin.

Sitä voi muuttaa, mutta jos olet Premium-tilaaja, se ei aina ole tarpeellista.

Oletko Premium-tilaaja?

Voit matkustaa minne vain asetuksia muuttamatta.

Jos haluat siitä huolimatta vaihtaa maata tai aluetta, sinun on päivitettävä maksutapasi kyseisessä maassa myönnettyyn maksutapaan:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Napsauta Tili‑kohdassa Päivitä‑vaihtoehtoa maksutapasi vierestä.
  3. Anna uudessa asuinpaikassasi myönnetyn maksutavan tiedot.

Muutokset astuvat voimaan seuraavana laskutuspäivänä.

Eikö sinulla ole Premiumia?

Voit käyttää Spotifyta ulkomailla enintään 14 päivän ajan.

Jos haluat käyttää sitä kauemmin kuin 14 päivää, muuta tilisi asetuksia seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilisivullesi.
  2. Valitse PROFIILI.
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa tai markkina-alue ja valitse uusi paikka pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa tai markkina-alue näkyy valikossa vain, kun olet kyseisessä paikassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Huomautus: Jos loit tilin Facebook‑ tai Apple‑tunnuksilla, sinun on muutettava maa‑ tai markkina‑alueasetuksia myös näissä palveluissa.