Spotify-sovelluksen version tarkistaminen

Jos otat meihin yhteyttä jonkin asiakastukikanavamme kautta tai saat apua Spotify-yhteisöstä, sinulta saatetaan kysyä vianmäärityksen avuksi, mitä Spotify-sovelluksen versiota käytät.

Ennen kuin pyydät apua, varmista päivittämällä Spotify, että käytössäsi on uusin sovellusversio. Kun olet päivittänyt sovelluksen, voit tarkistaa laitteellasi olevan sovellusversion näin: