Spotify TV:ssä

Voit kuunnella Spotifyta suoraan television kautta tai käyttämällä puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Vain popcorn ei sisälly palveluun.

Spotify Gear -sivustolle on koottu tuettuja laitteita. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Jotkin yhteystyypit edellyttävät Spotify Premium -tilausta.

Tarkista, kuuluuko Spotify TV:si sovellusvalikoimaan. Jos kuuluu, voit ohjata Spotifyta suoraan kaukosäätimellä.

Vanhemmatkin TV-mallit on mahdollista päivittää soundbarilla tai mediasoittimella, joka tukee Spotify Connectia.

Soita Spotifyta televisiosi kautta käyttämällä puhelimesi Spotify-sovellusta kaukosäätimenä.

Lue lisää artikkelista Spotify Connect.

Kytke Chromecast televisiosi taakse, niin voit castata Spotifyn suurelle ruudulle.

Tietyissä Sonyn ja Philipsin TV-malleissa on sisäänrakennettu Google Cast -toiminto, jolloin Chromecastia ei tarvita.

Tutustu Chromecastiin.

Soita musiikkia vaivattomasti Apple TV:llä Apple-laitteen Spotify-sovelluksesta käsin.

Tutustu AirPlayhin.

Jos televisiossasi on Android TV -järjestelmä, voit ladata siihen Spotifyn Google Play Kaupasta ja ohjata toistoa kaukosäätimellä.

Huomautus: Spotify on toistaiseksi saatavilla Amazon Fire TV:lle vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa.

Amazon Fire TV:n Spotify-sovelluksella voit selata ja toistaa suosikkialbumeitasi, -kappaleitasi ja -soittolistojasi Fire TV:n kaukosäätimellä tai puhelimella ohjaten.

1. Varmista, että käytössäsi on Fire TV:n oikea versio (Fire OS 5.0.5 tai uudempi). Voit tarkistaa ja päivittää Amazon-laitteesi ohjelmiston täällä.
  2. Lataa Spotify Fire TV:n sovelluskaupasta.

Huomautus: Jos käytössäsi on Spotify-sovellus Fire OS:n vanhemmassa versiossa, poista sen asennus. Päivitä sen jälkeen uusimpaan Fire OS -versioon ja lataa Spotify-sovellus uudelleen Fire TV:n sovelluskaupasta.

PlayStation 3™-, PlayStation 4™- ja Xbox One -konsoleilla voit kuunnella musiikkia pelatessasi tai käyttää konsolia stereoiden tapaan.

Tutustu Spotifyn käyttöön pelikonsoleissa.

En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Jos Spotifyn toistamisessa TV:n kautta on ongelmia, katso yhteystyyppisi mukaiset vianmääritysohjeet artikkelista En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Päivitetty viimeksi 29. marraskuuta 2018