Spotify TV:ssä

Voit soittaa Spotifyta suoraan televisiolla tai käyttämällä puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä.

Voit tarkistaa, tukeeko TV:si Spotify-sovellusta, siirtymällä TV:n sovelluskauppaan ja hakemalla Spotifyta. Vaikka TV:si ei tukisikaan sovellusta, kaikki viihdejärjestelmät on mahdollista päivittää soundbarilla tai mediasoittimella, joka tukee Spotify Connectia.

Lisätietoa Spotifyta tukevista laitteista on Spotify Everywhere -sivustolla.

Näin pääset alkuun

1. Lataa Spotify TV:si sovelluskaupasta.
  2. Kirjaudu sisään jollain seuraavista kolmesta tavasta, niin pääset musiikin pariin:
    • Spotify Connect.
    • Spotify-sähköpostiosoite ja salasana.
      Huomautus: Jos kirjaudut yleensä Spotifyhin Facebookin kautta, käytä kirjautumiseen Spotify Connectia.
    • PIN-koodi. Valitse KIRJAUDU PIN-KOODILLA. Siirry sitten puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen www.spotify.com/pair ja anna TV-ruudulla näkyvä PIN-koodi.

Soita Spotifyta televisiosi kautta käyttämällä puhelimesi Spotify-sovellusta kaukosäätimenä.

Lue lisää artikkelista Spotify Connect.

4. sukupolvi ja uudemmat

Voit ladata Spotify-sovelluksen suoraan Apple TV:n App Storesta.

Spotify Connect -artikkelissa neuvotaan, miten voit käyttää iPhonea, iPod touchia tai iPadia Apple TV:n kaukosäätimenä.

1.–3. sukupolvi

AirPlayn avulla voit lähettää Spotify-sisältöä iPhonesta, iPod touchista, iPadilta tai Macilta suoraan Apple TV:hen, AirPlayn kanssa yhteensopivaan kaiuttimeen tai toiseen Maciin.

Google Chromecastin avulla voit lähettää tai ”castata” Spotify-sisältöä puhelimesta, tabletilta tai Chrome-selaimesta televisioon.

Katso tarkemmat ohjeet Google Chromecastin tukisivustolta.

Spotify Connect -artikkelissa neuvotaan, miten voit käyttää puhelinta tai tablettia Chromecast-laitteen kaukosäätimenä.

PlayStation 3™-, PlayStation 4™-, Xbox One- ja Nvidia Shield -konsoleilla voit kuunnella musiikkia pelatessasi tai soittaa Spotifyta TV:si kautta.

Tarvitsetko apua?

Varmista, että sekä Spotify-sovellus että laitteen ohjelmisto ovat ajan tasalla. Jos et tiedä, miten ohjelmistoversio tarkistetaan ja päivitetään, tarkista asia laitteen valmistajalta.

Jos toistossa on ongelmia, tutustu artikkeliin En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, maksuasioihin, offline-kuunteluun ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020