Spotify televisiossa

Voit muuttaa televisiosi stereojärjestelmäksi!

Spotify sisältyy tiettyjen televisiomerkkien sovelluskauppoihin. Voit kuunnella Spotifyta myös televisiolla, jossa ei ole Spotify-sovellusta, jos liität siihen suoratoistolaitteen tai soundbar-kaiuttimen, joka tukee Spotifyta.

Huomaa:Spotifyn käyttö joissakin televisioissa edellyttää Premium-tilausta. Jos olet uusi Spotify-käyttäjä, kiinnostaisiko sinua Premium-kokeilujakso?

TV-merkit, jotka sisältävät Spotifyn

Bang & Olufsen, LG, Panasonic, Philips, Samsung ja Vizio

Huomaa: Jos televisiossasi on Android TV -järjestelmä, voit ladata Spotifyn Android TV -sovellusten Google Play Kaupasta.

Liitä televisioosi seuraavien valmistajien suoratoistolaite tai soundbar-kaiutin

Amazon, Boxee, Chromecast, Netgear, Philips, Roku, Roberts Radio, Sony, Western Digital ja Yamaha

Huomaa:Spotifyn valmistajakohtainen saatavuus voi vaihdella maittain.

Muodosta Spotify-yhteys

Käytä puhelinta television kauko-ohjaimen sijaan ja hallitse musiikkia televisioruudulla mobiilisovelluksen kautta. Lue lisää artikkelista Spotify Connect.

Huomaa: Jos laitteen liittämisessä Wi-Fi-verkkoon esiintyy ongelmia, katso ohjeita valmistajan verkkosivustosta.