Spotify TV:ssä

Voit siirtää musiikkisi suurelle näytölle joko suoraan TV:stä käsin tai käyttämällä puhelinta, tablettia tai työpöytäsovellusta kaukosäätimenä. Vain popcorn ei sisälly palveluun.

Katso Spotify Gear -sivustolta, mitä laitteita tuetaan ja mitä vaihtoehtoja sinulla on käytettävissäsi. Jos laitettasi ei näy sivustolla, voit kysyä asiasta sen valmistajalta.

Valitse toistotapa:

Huomautus: Nämä vaihtoehdot voivat vaihdella TV:n ja alueen mukaan, ja joihinkin yhteystyyppeihin saatetaan vaatia Spotify Premium.

Spotify kuuluu joidenkin televisioiden sovellusvalikoimaan, jolloin voit ohjata sitä näppärästi kaukosäätimelläsi.

Vanhemmatkin TV-mallit on mahdollista päivittää soundbarilla tai mediasoittimella, joka tukee Spotify Connectia.

Vaihda television kaukosäädin puhelimeesi ja hallitse musiikkia televisioruudulla mobiilisovelluksen kautta.

Lue lisää artikkelista Spotify Connect.

Kytke Chromecast televisiosi taakse, niin voit castata Spotifyn suurelle ruudulle.

Tietyissä Sonyn ja Philipsin TV-malleissa on sisäänrakennettu Google Cast -toiminto, jolloin Chromecastia ei tarvita.

Tutustu Chromecastiin.

Soita musiikkia vaivattomasti Apple TV:llä Apple-laitteen Spotify-sovelluksesta käsin.

Tutustu AirPlayhin.

Jos televisiossasi on Android TV -järjestelmä, voit ladata siihen Spotifyn Google Play Kaupasta ja ohjata toistoa kaukosäätimellä.

Huomautus: Spotify on toistaiseksi saatavilla Amazon Fire TV:lle vain Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa.

Amazon Fire TV:n Spotify-sovelluksella voit selata ja toistaa suosikkialbumeitasi, -kappaleitasi ja -soittolistojasi Fire TV:n kaukosäätimellä tai puhelimella ohjaten.

1. Varmista, että käytössäsi on Fire TV:n oikea versio (Fire OS 5.0.5 tai uudempi). Voit tarkistaa ja päivittää Amazon-laitteesi ohjelmiston täällä.
  2. Lataa Spotify Fire TV:n sovelluskaupasta.

Huomautus: Jos käytössäsi on Spotify-sovellus Fire OS:n vanhemmassa versiossa, poista sen asennus. Päivitä sen jälkeen uusimpaan Fire OS -versioon ja lataa Spotify-sovellus uudelleen Fire TV:n sovelluskaupasta.

PlayStation 3™-, PlayStation 4™- ja Xbox One -konsoleilla voit kuunnella musiikkia pelatessasi tai käyttää konsolia stereoiden tapaan.

Tutustu Spotifyn käyttöön pelikonsoleissa.

En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Jos Spotifyn toistamisessa TV:n kautta on ongelmia, katso yhteystyyppisi mukaiset vianmääritysohjeet artikkelista En pysty kuuntelemaan Spotifyta TV:lläni

Päivitetty viimeksi 15. elokuuta 2018