Samsung TV

Huomautus: Spotify-sovellus poistetaan Samsungin Legacy-käyttöjärjestelmästä joistakin vuoden 2015 ja sitä vanhemmista laitteista. Tämä tehdään yleisen Spotify-kokemuksen parantamista varten. Lisätietoa ja muita tapoja striimata musiikkia TV:n kautta on tässä artikkelissa.

Musiikkia isolta näytöltä!

Haluatko käyttää Spotifyta televisiossasi? Samsung Smart TV:n Spotify-sovelluksen ansiosta se on mahdollista.

Samsung Smart TV:n Spotify-sovellus tarjoaa ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen. Tarkempia tietoja saat valitsemalla alta Samsung Smart TV:si vuosimallin ja käyttöjärjestelmän.

Samsung Smart TV: vuosimallit 2012–2014 (Orsay-käyttöjärjestelmä)

Jos Samsung Smart TV:si on valmistettu vuosina 2012–2014 ja siinä on Orsay-käyttöjärjestelmä, voit Premium-käyttäjänä

• hakea kappaleita, albumeita ja artisteja
  • selata uusia julkaisuja sekä suosituimpia kappaleita ja albumeita
  • tutustua kavereiden soittolistoihin ja kuunnella omiasi
  • lisätä kappaleita soittolistoihin
  • katsella artistisivuja.

Huomautus: Jos sinulla on vanhempi Smart TV, voit tarkistaa saatavilla olevat sovellukset sen latausosiosta.

Lisätietoa, kuten ohjeet sovellusten lataamiseen ja asentamiseen Samsung Smart TV:lle, on Samsungin tukisivustolla.

Samsung Smart TV: vuosimallit 2015– (Tizen-käyttöjärjestelmä)

Tizen on Samsung Smart TV:n uusi käyttöjärjestelmä, jolla Samsungin seuraavan sukupolven Smart TV -sovellukset toimivat. Tizen nostaa Spotifyn uusiin ulottuvuuksiin.

Jos Samsung Smart TV:si on valmistettu vuonna 2015 tai myöhemmin ja siinä on Tizen-käyttöjärjestelmä (versio 2.3 tai uudempi), voit

• toistaa haluamasi kappaleet (saatavilla sekä Premium- että Free-käyttäjille)
  • käyttää uutta, entistä parempaa Browse-osiota
  • hakea kappaleita Spotifyn koko katalogista
  • esikatsella sisältöä
  • ohjata musiikkia ja kirjautua sisään Spotify Connectin avulla
  • kokea suurelle näytölle optimoidun sovelluksen, jossa kansitaide on edukseen.

Lisätietoa, kuten ohjeet sovellusten lataamiseen ja asentamiseen Tizen-käyttöjärjestelmässä, on Tizen Storen verkkosivustolla

Huomautus: Spotifyta ei tueta J-sarjan Samsung Smart TV:issä, vaikka niiden käyttöjärjestelmä olisi Tizen.

Päivitetty viimeksi 24. lokakuuta 2018