Maksutavat

Spotify Premium ‑tilauksen voi maksaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

• Luotto- tai pankkikortti
  • Prepaid-kortit
  • PayPal
  • Lahjakortit
  • Mobiilimaksu
  • Ennakkomaksu

Huomautus: Tarjolla saattaa olla eri maksutapoja maastasi tai alueestasi riippuen.

Näet alueellasi saatavilla olevat maksutavat, kun siirryt sivulle www.spotify.com/premium ja valitset tilauksen. Kaikki tilisi sijainnissa käytettävissä olevat maksutavat näytetään seuraavalla sivulla. Sinua ei veloiteta ennen maksutietojen antamista.