Maksutavat

Voit maksaa Spotify-tilauksen monella tavalla.

Näin voit tarkistaa, mitkä maksutavat ovat saatavilla maassasi:

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Tilaus

Huomautus: Jos käytät Free-palvelua, napsauta HANKI PREMIUM. (Ei huolta, tämä ei vielä käynnistä Premium-tilausta.)

Vinkki: Haluatko levittää musiikin ilosanomaa? Anna Premium-tilaus lahjaksi verkkolahjakortilla tai osta lahjakortti myyntipisteestä.

Voinko maksaa prepaid-kortilla?

Hyväksymme maksuvälineeksi Visa-, MasterCard- ja American Express -prepaid-kortit.