Soittolistojen yksityisyys

Voit tehdä mistä tahansa soittolistastasi julkisen, jolloin se näkyy profiilissasi. Voit myös kätkeä soittolistat profiilistasi tekemällä niistä salaisia.

Valitse laitteesi, niin näet tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Kaikki salaisiksi määrittämäsi soittolistat näkyvät edelleen soittolistan seuraajien profiileissa.

1.    Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
2.    Valitse Määritä julkiseksi, jos haluat esitellä soittolistaa profiilissasi, tai Määritä salaiseksi, jos et halua soittolistan näkyvän profiilissasi.

Premium-käyttäjät:

1. Napauta soittolistan oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta (iOS) / -painiketta (Android).
  2. Valitse Määritä julkiseksi, jos haluat esitellä soittolistaa profiilissasi, tai Määritä salaiseksi, jos et halua soittolistan näkyvän profiilissasi.

Spotifyn maksuttoman palvelun käyttäjät voivat muuttaa yksityisyysasetuksia vain työpöytäsovelluksesta tai verkkosoittimesta käsin; katso ohjeet yllä.

Oletusasetusten määrittäminen

Luomasi soittolistat ovat oletusasetuksen mukaisesti julkisia, mutta voit muuttaa asetusta milloin vain.

Huomautus: Tarvitset työpöytäsovelluksen.

1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kytke kohdan Sosiaalinen media alla oleva asetus Tee uusista soittolistoista automaattisesti julkisia päälle tai pois päältä.
Päivitetty viimeksi 29. elokuuta 2018