Soittolistojen yksityisyys

Voit tehdä mistä tahansa soittolistastasi julkisen, jolloin se näkyy profiilissasi. Voit myös kätkeä soittolistat profiilistasi tekemällä niistä salaisia.

Valitse laitteesi, niin saat tarkemmat ohjeet.

Huomautus: Jos jaat salaisen soittolistan, vastaanottaja pääsee näkemään sen. Hän voi jakaa soittolistan edelleen sekä kuunnella ja seurata sitä. Näin soittolista näkyy myös vastaanottajaa seuraavien henkilöiden profiileissa. Jos olet tehnyt soittolistasta yhteissoittolistan, kaikki vastaanottajat voivat myös muokata soittolistaa.

1.    Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
2.    Valitse Määritä julkiseksi, jos haluat esitellä soittolistaa profiilissasi, tai Määritä salaiseksi, jos et halua soittolistan näkyvän profiilissasi.

Premium-ominaisuus:

1. Napauta soittolistan yläosassa olevaa -painiketta (iOS) / -painiketta (Android).
  2. Valitse Määritä julkiseksi, jos haluat esitellä soittolistaa profiilissasi, tai Määritä salaiseksi, jos et halua soittolistan näkyvän profiilissasi.

Spotifyn maksuttoman palvelun käyttäjät voivat muuttaa yksityisyysasetuksia vain työpöytäsovelluksesta tai verkkosoittimesta käsin; katso ohjeet yllä.

Oletusasetusten määrittäminen

Luomasi soittolistat ovat oletusasetuksen mukaisesti julkisia, mutta voit muuttaa asetusta milloin vain.

Huomautus: Tarvitset tähän työpöytäsovelluksen.

1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Kytke kohdan Sosiaalinen media alla oleva asetus Tee uusista soittolistoistani julkisia päälle tai pois päältä.

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020