Soittolistojen yksityisyys ja käyttöoikeus

Voit hallita soittolistojesi näkyvyyttä kahdella tavalla:

1. Tee soittolistoista julkisia tai yksityisiä.
  2. Hallitse Spotify-profiilissasi julkaistuja julkisia soittolistoja.

Soittolistojen määrittäminen julkisiksi tai yksityisiksi

Kaikki luomasi uudet soittolistat ovat oletusarvoisesti julkisia. Kun teet soittolistasta yksityisen, kukaan ei voi käyttää sitä, vaikka heillä olisi linkki siihen tai he etsisivät sitä nimellä.

Näin määrität soittolistan yksityiseksi:

1. Napauta tai napsauta 3 pistettä pystysuorassa / 3 pistettä vaakasuorassa soittolistan yläosassa.
  2. Valitse Määritä yksityiseksi.

Vinkki: Jos haluat tehdä yksityisistä soittolistoistasi jälleen julkisia, valitse sen sijaan Määritä julkiseksi.

Soittolistojen jakaminen valitulle ryhmälle

Jos haluat pitää soittolistasi yksityisinä, mutta haluat silti jakaa ne kavereiden tai perheenjäsenten kanssa, voit tehdä näin:

• Jaa linkki sovelluksesta, jotta käyttäjät voivat tarkastella soittolistaa. Näet käyttäjien profiilikuvan soittolistan yläosassa omasi vieressä, ja voit hallita, kuka saa minkäkin tason käyttöoikeuden.
    Huomautus: Jakolinkit vanhenevat seitsemän päivän kuluttua.
  • Tee soittolistasta yhteissoittolista. Lue ohjeet.

Spotify-profiilissasi julkaistut soittolistat

Spotify-profiilissasi julkaistaan vain julkiset soittolistat, ja kaikki uudet soittolistat julkaistaan oletuksena.

Voit muuttaa tätä asetusta milloin vain työpöytäsovelluksessa:

1. Napsauta profiilikuvaasi yläreunassa ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Sosiaaliset asetukset ‑kohdassa Julkaise uudet soittolistani profiilissani ‑asetus päälle tai pois päältä.

Huomautus: Jos soittolista julkaistaan profiilissasi ja teet siitä yksityisen, se ei enää näy muille käyttäjille. Katso lisätietoja kohdasta Soittolistojen julkaiseminen.