Tutustu Twitter- tai Facebook-ohjeisiin:

TwitterFacebook

Soittolistojen yksityisyys

Voit valita, mitkä soittolistat näkyvät profiilissasi.

Vaikka soittolista ei näkyisi profiilissasi, huomaa kuitenkin seuraavat asiat:

• Jos jaat soittolistan, vastaanottajat voivat kuunnella ja seurata sitä sekä jakaa sen muille.
  • Soittolistan seuraajat voivat lisätä sen näkyville profiileihinsa.
  • Jos kyseessä on yhteissoittolista, kaikki vastaanottajat voivat muokata sitä.

Valitse laitteesi, niin saat ohjeet profiilissasi näkyvien soittolistojen lisäämiseen.

1. Napauta soittolistan yläosassa olevaa ‑kuvaketta (iOS) tai ‑kuvaketta (Android).
  2. Valitse Lisää profiiliin tai Poista profiilista.
  1. Napsauta soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  2. Valitse Lisää profiiliin tai Poista profiilista.

Uusien soittolistojen lisääminen profiiliin automaattisesti

Luomasi soittolistat eivät oletusasetuksena näy profiilissasi. Voit kuitenkin muuttaa asetusta milloin tahansa.

Huomautus: Oletusasetusta voi muuttaa vain työpöytäsovelluksessa, mutta muutos vaikuttaa kaikkiin laitteisiin.

1. Napsauta työpöytäsovelluksen yläreunassa näkyvää ‑kuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Sosiaaliset asetukset ‑kohdassa Tee uusista soittolistoistani julkisia ‑asetus päälle tai pois päältä.

Lataa työpöytäsovellus

Päivitetty viimeksi 12. elokuuta 2021