Soittolistojen yksityisyys

Voit valita, mitkä soittolistat näkyvät profiilissasi.

Vaikka soittolista ei näkyisi profiilissasi, huomaa kuitenkin seuraavat asiat:

  • Jos jaat soittolistan, vastaanottajat voivat kuunnella ja seurata sitä sekä jakaa sen muille.
  • Soittolistan seuraajat voivat lisätä sen näkyville profiileihinsa.
  • Jos kyseessä on yhteissoittolista, kaikki vastaanottajat voivat muokata sitä.

Valitse laitteesi, niin saat ohjeet profiilissasi näkyvien soittolistojen lisäämiseen.

Uusien soittolistojen piilottaminen oletusasetuksena profiilistasi

Luomasi soittolistat ovat oletusarvoisesti näkyvissä profiilissasi. Voit kuitenkin muuttaa asetusta milloin tahansa.

Huomautus: Oletusasetusta voi muuttaa vain työpöytäsovelluksessa, mutta muutos vaikuttaa kaikkiin laitteisiin.

  1. Napsauta työpöytäsovelluksen yläreunassa olevaa Kulmalainausmerkki alas ‑kuvake‑kuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Sosiaaliset asetukset ‑kohdassa Julkaise uudet soittolistani profiilissani ‑asetus päälle tai pois päältä.

Lataa työpöytäsovellus

Yksityisen soittolistan jakaminen

Mobiililaitteet

Näin voit jakaa yksityisiä soittolistoja kavereille:

  1. Napauta soittolistan yläosassa olevaa 3 vaakasuoraa pistettä ‑kuvake‑kuvaketta (iOS) tai 3 pystysuoraa pistettä ‑kuvake‑kuvaketta (Android).
  2. Valitse Jaa. Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:
  • Jaa some- tai viestisovellukseen
  • Jaa kopioimalla linkki

Huomautus: Kaverisi voivat käyttää jokaista jaettua linkkiä 24
tunnin ajan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Oliko tästä artikkelista apua?