Messengerin ryhmäsoittolistat

Nyt voit luoda uusia Spotify-soittolistoja kavereiden kanssa Facebook Messengerin ryhmäkeskusteluissa. Yhdessä saatte aikaan täydellisen mixin!

1. Napauta Facebook Messengerissä +-painiketta viestiruudun vasemmalla puolella ja valitse Laajennukset-osiosta Spotify
  2. Valitse RYHMÄSOITTOLISTAT-kohdan alta LUO. Huomautus: Soittolistan aloittajan Spotify-tilin on oltava linkitetty Facebookiin
  3. Kaikki ryhmän jäsenet voivat nyt lisätä kappaleita. Kappaleiden esikuunteluun tai niiden lisäämiseen soittolistalle ei tarvita Spotify-tiliä, mutta sellainen pitää olla, jos haluaa kuunnella kappaleita kokonaisuudessaan.

Hyviä soittolistahetkiä!

Tutustu myös yhteissoittolistoihin – ne ovat toinen tapa koota soittolistoja yhdessä kavereiden kanssa.