Kavereiden tapahtumat

Työpöytäsovellus

Kavereiden tapahtumissa näet, mitä kaverisi kuuntelevat.

Kavereiden tapahtumien näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta profiilikuvaasi yläreunassa ja valitse Asetukset.
  2. Laita Näyttö-kohdassa Selvitä, mitä kaverisi kuuntelevat päälle tai pois päältä .

Huomautus: Kavereiden tapahtumat ‑välilehti näkyy työpöytäsovelluksen oikeassa reunassa. Tapahtumat eivät välttämättä näy, jos ikkuna on liian pieni.

Miten estän kuuntelutapahtumieni näkymisen seuraajieni Kavereiden tapahtumat ‑syötteessä?

Jos et halua jakaa kuuntelutapahtumiasi seuraajiesi Kaverien tapahtumat ‑välilehdelle, voit poistaa toiminnon käytöstä alla olevilla ohjeilla.

Vinkki: Näet seuraajasi napsauttamalla nimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla SEURAAJAT.

Eivätkö kavereiden tapahtumat päivity?

Kavereiden tapahtumat eivät välttämättä päivity reaaliajassa. Jos päivityksissä on pitkä viive, voit kokeilla seuraavia:

• Varmista, että sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Tarkista, että laitteesi käyttöjärjestelmä on ajan tasalla.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Kirjaudu Spotifysta ensin ulos ja sitten takaisin sisään.
  • Asenna sovellus uudelleen.

Omien seuraajien katsominen ja hallinta