Kavereiden tapahtumat

Työpöytäsovellus

Kavereiden tapahtumissa näet, mitä kaverisi kuuntelevat, ja näytät samoin kavereillesi, mitä sinä kuuntelet.

Kavereiden tapahtumien näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää Kulmalainausmerkki alas ‑kuvake‑kuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Näyttö‑kohdassa Selvitä, mitä kaverisi kuuntelevat ‑asetus päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Huomautus: Kavereiden tapahtumat näkyvät työpöytäsovelluksen oikeassa reunassa. Tapahtumat eivät välttämättä näy, jos ikkunan koko on liian pieni.

Ketkä näkevät, mitä minä kuuntelen?

Voit antaa seuraajiesi nähdä, mitä kuuntelet.

Kuuntelutapahtumien näyttäminen ja piilottaminen:

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää Kulmalainausmerkki alas ‑kuvake‑kuvaketta ja valitse Asetukset.
  2. Napsauta Sosiaaliset asetukset ‑kohdassa Jaa kuuntelutapahtumani Spotifyssa ‑asetus päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Vinkki: Näet seuraajasi napsauttamalla nimeäsi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitsemalla SEURAAJAT.

Eivätkö tapahtumat päivity?

Kavereiden tapahtumat eivät välttämättä päivity reaaliajassa. Jos päivityksissä on pitkä viive, voit kokeilla seuraavia:

• Varmista, että sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Tarkista, että laitteesi käyttöjärjestelmä on ajan tasalla.
  • Käynnistä sovellus uudelleen.
  • Kirjaudu Spotifysta ensin ulos ja sitten takaisin sisään.
  • Asenna sovellus uudelleen.