Spotify i bilen

Tag din favoritmusik og dine yndlingspodcasts med på farten.

Brug en af følgende muligheder til at forbinde din telefon til bilen:

Mange bilmediesystemer har også en Spotify-app indbygget i anlægget.

Tjek efter kompatible enheder hos producenten.

Virker det ikke?

• Sørg for, at appens og enhedernes software er opdateret
  • Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet
  • Genstarte appen
  • Genstart din bil (ved at slukke for tændingen og derefter tænde igen)
  • Hvis det er muligt, skal du slette Spotify-appen og derefter geninstallere den

Hvis dit AUX- eller USB-kabel ikke fungerer:

• Sørg for, at det er det rigtige kabel til enheden
  • Prøv et andet, hvis det er beskadiget

Hvis problemet varer ved, skal du kontakte bil-/anlægsproducenten for at få yderligere hjælp.

Sikkerhedsmæssige hensyn

Brug udelukkende din mobiltelefon i overensstemmelse med lovgivningen, og når forholdene tillader sikker brug.

Opsæt Spotify, før du kører, og undlad at interagere med din enhed, når bilen er i bevægelse.