Spotify på fjernsyn

Mange fjernsyn tilbyder en Spotify-app. Tjek appbutikken på fjernsynet eller modtagerboksen, og søg efter Spotify.

Log på en tv-app

Åbn Spotify-appen på dit fjernsyn, og brug derefter en af følgende metoder til at logge på:

• Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Spotify. Hvis du normalt logger på via Facebook, skal du oprette en adgangskode til Spotify for at kunne logge på med din e-mailadresse
  • Åbn Spotify-appen på din telefon eller tablet, og find din enhed ved hjælp af Spotify Connect
    Bemærk: Webstedet for Spotify Connect er kun tilgængeligt på engelsk.
  • Vælg LOG PÅ MED PINKODE. Gå derefter til www.spotify.com/pair på en anden enhed, og indtast den pinkode, du kan se på skærmen

Andre måder at lytte på med fjernsyn

Du kan også tilknytte Spotify til dit fjernsyn med disse enheder:

Virker tv-appen ikke?

• Sørg for, at fjernsynet er forbundet til internettet
  • Tjek appbutikken på dit fjernsyn for eventuelle opdateringer til Spotify-appen
  • Tjek, at fjernsynets software er opdateret
  • Genstart Spotify-appen
  • Genstart dit fjernsyn
  • Genstart dit wi-fi
  • Slet Spotify-appen, og geninstaller den derefter på dit fjernsyn
  • Prøv en anden wi-fi-forbindelse, hvis det er muligt
  • Hvis Connect ikke fungerer på Android TV – sørg for at tillade, at Spotify kan vises oven på andre apps. Gå til Indstillinger > Apps > Særlig appadgang > Vis oven på andre apps

Hvis problemet varer ved, skal du kontakte fjernsynsproducenten for at få yderligere hjælp.