Hjælp til Google-login

Hvis du tilmelder dig via Google eller tilknytter Google, kan du logge på med din Google-konto.

Tilmeld dig med Google

Log på med Google

Knyt din eksisterende Spotify-konto til Google

1. Log på din Spotify-konto som normalt.
  2. Gå til Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik på Loginmetoder.
  3. Føj Google til dine loginmetoder.

Kan du ikke logge på med Google?

Opret en adgangskode til Spotify, så du kan logge på med din e-mailadresse i stedet.

1. Gå til vores formular til nulstilling af adgangskode.
  2. Indtast din e-mailadresse til Google.
  3. Tjek din indbakke for at finde en e-mail fra os om nulstilling af din adgangskode.

Så behøver du ikke at bruge Google-knappen til at logge på. Du kan i stedet angive din e-mailadresse til Google og den nye adgangskode.

Opret en Spotify-adgangskode

Fjern tilknytningen af Google

Du kan fjerne tilknytningen på siden Administrer loginmetoder.

Bemærk: Hvis du har tilmeldt dig via Google, skal du opsætte din adgangskode, før du fjerner tilknytningen.

Hvis det ikke virker, kan du få hjælp her.