Spotify på Google-enheder

Brug stemmekommandoer til at styre, hvad der afspilles med Google Home og Google Nest.

Knyt Spotify til Google

Bemærk: Sørg for, at din mobilenhed har forbindelse til det samme wi-fi-netværk som din Google-enhed.

1. Download og åbn Google Home-appen.
  2. Tryk på Konto øverst til højre.
  3. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google Home- eller Google Nest-enhed. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller Tilføj en anden konto.
  4. På startskærmen skal du trykke på + øverst til venstre og derefter på Musik og lyd.
  5. Vælg Spotify, tryk på Tilknyt konto og derefter på Log på Spotify.

Nu skal du bare bede Google om at afspille noget, f.eks. "Hey Google, afspil Discover Weekly".

Tip: Du kan også styre Spotify-appen på din Android-enhed ved hjælp af Google Assistent.

Find stemmekommandoer på Googles supportwebsted.

Indstil Spotify som standard

Hvis du gør dette, behøver du ikke at sige "på Spotify" i slutningen af dine stemmekommandoer.

Google Home giver dig mulighed for at gøre dette, når du beder den om at afspille musi, så du skal bare sige "ja" for at acceptere.

Sådan gør du manuelt Spotify til standardafspilleren:

1. I Google Home-appen skal du trykke på Konto øverst til højre.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Musik under tjenester.
  4. Vælg Spotify for at indstille den som standardafspilleren for Google Home.

Tilføj flere Spotify-konti

Du kan bruge Google Voice Match til at føje flere Google-konti til din enhed, som du derefter kan knytte til flere Spotify-konti.

Hvis du vil skifte konto, kan du også fjerne tilknytningen af den aktuelle Spotify-konto:

1. I Google Home-appen skal du trykke på Konto øverst til højre.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Musik under tjenester.
  4. Tryk på FJERN TILKNYTNING.
  5. Tilknyt en ny Spotify-konto.