Bekræftelse af e-mailadresse

Af sikkerhedsmæssige årsager beder vi dig nogle gange om at bekræfte din e-mailadresse.

Tryk på SEND E-MAIL, når appen beder dig om bekræftelse, så sender vi et bekræftelseslink til den e-mailadresse, der er registreret på din Spotify-konto.

Er det en gammel e-mailadresse?

Hvis den e-mailadresse, der er registreret på din Spotify-konto, er forældet, eller hvis du har mistet adgangen til den, skal du trykke på Rediger e-mailadresse for at opdatere den.

Har du ikke modtaget e-mailen?

• Tjek dine spam-/junk-mapper eller andre filtreringsmapper (f.eks. Kampagner).
  • Tjek din indbakke for eventuelle filtre eller indstillinger, der kan skjule eller blokere e-mails fra @spotify
  • Genstart appen, og prøv igen