Brugernavn og profilnavn

Dit brugernavn

Dit brugernavn er designet til at identificere dig på Spotify, så du kan ikke ændre det.

Du har ikke brug for dit brugernavn til at logge på. Brug i stedet din e-mailadresse og adgangskode, eller log på med den metode, du brugte, da du tilmeldte dig, f.eks. Facebook, Apple eller dit telefonnummer.

Dit profilnavn

Et profilnavn erstatter brugernavnet, hvor det vises på din profil, i appen og ved playlister.

Bemærk: Du kan ikke bruge dit profilnavn til at logge på.

Skift dit profilnavn

Bemærk: Du kan også oprette tilknytning til Facebook for at få vist dit Facebook-navn. Hvis du tilføjer et Spotify-profilnavn, vises det i stedet for dit Facebook-navn.