Mapper med playlister

Mapper med playlister er en god måde at organisere dine playlister på.

Du skal bruge computerappen eller webafspilleren til at oprette mapper med playlister, men de vises på alle enheder.

1. Åbn computerappen eller webafspilleren, og gå til Dit bibliotek .
  2. Klik på Tilføj øverst på skærmen.
  3. Vælg Opret en mappe til playlister.
  4. Giv den et navn, og tryk på Enter.

Sådan føjer du en playliste til en mappe:

• Vælg en playliste, træk den til en mappe med playlister, og slip den
  • Eller højreklik på en mappe med playlister, og vælg Opret playliste

Du kan også oprette mapper inden i mapper. Højreklik på en mappe med playlister, og vælg Ny mappe.