Spotify Mix

Spotify Mix er personlige playlister baseret på kunstnere, humør, genrer og årtier, du er vild med. Jo mere du lytter, jo oftere opdateres playlisterne.

Playlisterne omfatter sange, du lytter til regelmæssigt, plus anbefalinger som vi tror, du vil synes godt om.

Find Spotify Mix

Du kan finde alle dine Spotify Mix under Specielt til dig:

1. Gå til Søg Søg.
  2. Gå til Udforsk alle, og vælg Specielt til dig.
  3. Se mix under hver kategori ved at swipe til venstre (på mobilenheder) eller klikke på Vis alle (på computer).

Hvad er det?

Daily Mix

Personlige anbefalinger baseret på din musiksmag og Spotify-vibe

Kunstner-mix

Personlige anbefalinger til sange i stil med en bestemt kunstners musik

Mix, der passer til dit humør

Personlige anbefalinger baseret på et bestemt humør

Årti-mix

Personlige anbefalinger med musik fra et bestemt årti

Genre-mix

Personlige anbefalinger med musik fra en bestemt genre