Beskyttelse af personlige oplysninger og indstillinger for sociale aktiviteter

I indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sociale aktiviteter, kan du styre, hvilke oplysninger andre kan se på din profil.

Nedenfor kan du se, hvordan du redigerer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sociale aktiviteter.

Beskyttelse af personlige oplysninger for brugere under 18 år

Hvis du er under 18 år, skal du spørge en værge til råds, før du ændrer indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sociale aktiviteter.