Aktuelle problemer

Vores fællesskabs tavle om aktuelle problemer indeholder alle rapporter om specifikke problemer med appen.

Vi bruger tavlen til at informere vores udviklere og få problemer løst så hurtigt som muligt. Det er også her, vi holder alle opdateret om alle problemer.

Hvis du bemærker, at noget ikke fungerer, som det skal, skal du søge på eller gennemgå tavlen for at se, om det allerede er blevet rapporteret.

Hvis du finder dit problem, og statussen er "Under Investigation" (undersøges), skal du sørge for at deltage ved at trykke på +VOTE (tilføj stemme).

Gå til aktuelle problemer