Lydkvalitet

Spotify har forskellige lydkvalitetsmuligheder, der passer til din enhed, dit abonnement og dine præferencer.

Musikkvalitet

Spotify Free

Spotify Premium

Webafspiller

AAC 128 kbit/sek.

AAC 256 kbit/sek.

Computer, mobil og tablet

Automatisk: Afhængig af din netværksforbindelse

Lav: Svarende til ca. 24 kbit/sek.

Normal: Svarende til ca. 96 kbit/sek.

Høj: Svarende til ca. 160 kbit/sek.

Automatisk: Afhængig af din netværksforbindelse

Lav: Svarende til ca. 24 kbit/sek.

Normal: Svarende til ca. 96 kbit/sek.

Høj: Svarende til ca. 160 kbit/sek.

Meget høj: Svarende til ca. 320 kbit/sek.

Podcastkvalitet

Podcastkvalitet svarer til ca. 96 kbit/sek. på alle enheder undtagen webafspilleren, hvor det er 128 kbit/sek.

Hvis du ændrer lydkvaliteten til lav på mobil eller tablet, sænkes podcastkvaliteten til ca. 24 kbit/sek.

Skift lydkvalitet

Skru op for musikkvaliteten for at høre de alle detaljerne, eller skru ned for at spare data.

Bemærk: Du kan ikke ændre lydindstillingerne, når du bruger Spotify Connect til afspilning på en anden enhed.