Hjælp til webafspiller

Brug vores webafspiller til at afspille Spotify i din browser.

Gå til webafspilleren

Understøttede webbrowsere

Vælg enhed for at tjekke, om der er browsere, som er kompatible med webafspilleren.

Virker det ikke?

• Sørg for, at browseren er opdateret. Kontrollér og opdater den i browserens hjælpesektion.
  • Prøv at åbne webafspilleren i et privat vindue/inkognitovindue.
  • Nogle delte og offentlige netværk (f.eks. skoler/arbejdspladser/kontorer) begrænser adgangen til visse tjenester. Du kan kontakte dem, der er ansvarlige for at administrere netværket, for at få flere oplysninger.

Hvis det stadig ikke virker, kan du prøve at lytte via computerappen i stedet.

Fejlmeddelelsen "Afspilning af beskyttet indhold er ikke aktiveret"

Hvis du får denne meddelelse (eller lignende), skal du aktivere Widevine-pluginnet eller downloade en mediepakke.

Bemærk: Aktivering af pluginnet kræver ingen download og kompromitterer ikke din onlinesikkerhed.

Vælg din browser for at aktivere webafspilleren.