Hjælp til mislykket betaling

Sørg for, at der er tilstrækkelige midler, og at din betalingsmetode opfylder følgende krav:

• Den er registreret i samme land som din Spotify-konto.
  • Den ikke er udløbet eller annulleret.
  • Den er aktiveret til udenlandske, sikre onlinekøb og køb med automatisk fornyelse. Se efter disse indstillinger i mobilappen til din bank.

Sørg også for, at oplysningerne hos din bank eller betalingsudbyder er korrekte. De skal muligvis bekræfte din identitet af sikkerhedshensyn, f.eks. med en adgangskode, en pinkode, et fingeraftryk eller en kode, der sendes til din enhed.

Virker det stadig ikke?

• Prøv at indtaste dine betalingsoplysninger igen i et privat vindue/inkognitovindue.
  • Prøv en anden betalingsmetode.
  • Det kan være, at det bare er et midlertidigt forbindelsesproblem, så vent et par timer, og prøv igen.
  • Kontakt din betalingsudbyder.

Er din regelmæssige betaling mislykkedes?

Hvis en månedlig betaling mislykkes, mister du ikke dit Premium-abonnement med det samme. Vi forsøger at trække din betaling igen i løbet af de næste par dage.

Betaling via en partner

Hvis du har et abonnement gennem et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder), administrerer dette firma dine betalinger. Du skal kontakte dem om alt relateret til betaling.

Sådan tjekker du, hvem din udbyder er, eller kontakter vedkommende direkte:

1. Gå til siden Kontooversigt.
  2. Rul ned til Dit abonnement.
  3. Klik på kontaktlinket under Betaling.

Du kan tjekke eller opdatere dine betalingsoplysninger på din kontoside under Dit abonnement.

Log på din kontoside