Nem administration af din Spotify-konto

Dine oplysninger, betalinger og persondata samlet på ét sted.

PayPal-betalinger til Spotify

Du kan betale for Spotify Premium-abonnementer med PayPal.

Sådan sikrer du, at en PayPal-betaling fungerer:

  • Tjek, at det land, der er registreret på din PayPal-konto, matcher det land, der er angivet på din Spotify-konto.
  • Sørg for, at din PayPal-konto er bekræftet. Se PayPals supportside, hvis du vil vide mere.

Virker det stadig ikke?

  • Vent et par dage, og prøv igen, eller prøv i et privat vindue/inkognitovindue (der kan have været et midlertidigt problem med forbindelsen).
  • Prøv en anden betalingsmetode.

Var denne artikel nyttig?