Betalingsmetoder

Du kan betale for et Spotify Premium-abonnement med forskellige betalingsmetoder.

Bemærk: De tilgængelige betalingsmetoder kan variere, afhængigt af hvilket land eller område du befinder dig i.

Hvis du vil se de betalingsmetoder, der er tilgængelige på din lokation, kan du gøre følgende:

1. Gå til spotify.com/premium.
  2. Vælg et Premium-abonnement.

På den efterfølgende side kan du se alle de betalingsmuligheder, der er tilgængelige på lokationen for din konto.

Bemærk: Du bliver ikke debiteret, før du indsender dine betalingsoplysninger.