Hvad er Spotify?

Spotify er en digital musik-, podcast- og videotjeneste, der giver dig adgang til millioner af sange og andet indhold fra udgivere fra hele verden.

Grundlæggende funktioner såsom afspilning af musik er helt gratis, men du kan også vælge at opgradere til Spotify Premium.

Uanset om du har Premium eller ej, kan du gøre følgende:

• Få anbefalinger baseret på din smag
  • Lave samlinger af musik og podcasts
  • Meget mere!

Spotify er tilgængelig på en række enheder, herunder computere, telefoner, tablets, højttalere, fjernsyn og biler, og du kan nemt skifte fra den ene enhed til den anden ved hjælp af Spotify Connect.

Kan jeg beholde musik fra Spotify?

Spotify giver kun adgang til musik og podcasts via vores apps. Vores licensering betyder, at det ikke er muligt at eksportere vores indhold fra appen.