Jeg er blevet opkrævet to gange

Vi foretager opkrævning for hvert Premium-abonnement én gang om måneden.

Hvis du bemærker flere Spotify-betalinger den samme måned, er der et par ting, du kan tjekke.

Har du skiftet abonnement?

Hvis du opgraderer til et andet abonnement (f.eks. Premium Duo), foretages den første betaling for det nye abonnement et par dage tidligere end normalt for at kompensere for de nye, højere månedlige omkostninger. Derefter betaler du fortsat én gang om måneden på (eller tæt på) dagen for den første betaling.

Er opkrævningen afventende?

Tjek statussen for betalingerne på dit kontoudtog.

Hvis den er Afventer eller Behandler, er det kun en midlertidig godkendelsesopkrævning, som din betalingsudbyder foretager.

Hvis en almindelig betaling mislykkes, forsøger vi at opkræve den igen senere. Du kan muligvis se både den mislykkede betaling og den betaling, der gik igennem, på dit kontoudtog, men der er kun opkrævet én.

Var betalingen forsinket?

Hvis en almindelig betaling mislykkes, forsøger vi at opkræve den igen senere. Dette kan medføre, at din betaling behandles senere end normalt, og at den fremgår to gange i samme måned. Du kan tjekke dette på dit kontoudtog. Den efterfølgende måneds betaling foretages på eller tæt på din sædvanlige faktureringsdato.

Betaler du for flere konti?

Du har muligvis ved et uheld tilmeldt dig Premium på en anden konto.

Prøv at logge på med eventuelle oplysninger, du måtte have brugt til at oprette en konto.

Bemærk: Der er flere måder at tilmelde sig på, f.eks. med e-mailadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv at logge på med en af disse metoder for at finde din konto.

Tjek også, at din familie eller venner ikke har brugt dine betalingsoplysninger. Hvis de har det, skal de annullere eller ændre deres betalingsmetode og betale dig tilbage.

Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte kundesupport.