Spotify er offline

Hvis appen ikke har forbindelse til internettet, kan du prøve nedenstående.

Er offlinetilstand aktiveret?

Vælg enhed, så du kan se, hvordan du tjekker det.

Tip! Kan du ikke logge på for at tjekke? Når appen er i offlinetilstand, kan du ikke logge på med Facebook eller Apple. Du kan bruge en e-mailadresse og adgangskode i stedet eller få hjælp til Facebook-login eller Apple-login.

Hvis offlinetilstand er slået fra, skal du kontrollere, om andre apps eller websider fungerer på din enhed.

Tjek andre apps eller websider

Hvis andre apps eller websider ikke fungerer, er problemet sandsynligvis din internetforbindelse.

Tjek disse ting afhængigt af, hvilken internetforbindelse du har.

Hjælp til wi-fi-forbindelse

Forslag til fejlfinding

Sådan gør du

Genstart dit wi-fi

Slå wi-fi fra under enhedens indstillinger. Vent 30 sekunder, og slå det derefter til igen.

Dette kan genoprette en god forbindelse.

Genstart din router

Hvis du bruger dit wi-fi derhjemme, skal du genstarte routeren. Du kan finde hjælp til dette på routerens supportwebsted.

Tjek, om der er begrænsninger

Nogle delte og offentlige netværk (f.eks. skoler/kontorer) begrænser adgangen til visse tjenester.

Du kan kontakte din it-afdeling for at få flere oplysninger.

Prøv med et andet wi-fi eller en anden dataforbindelse

Hvis det fungerer med en anden forbindelse, skal du kontakte din tjenesteudbyder for at få flere oplysninger.

Hjælp til mobildataforbindelse

Tjek, at du har nok data under enhedens indstillinger. Din dataudbyder kan hjælpe med dette.

Tip: Vi anbefaler, at du bruger wi-fi, når det er muligt, for at spare på dit dataforbrug.

Virkede det ikke?

Tjek din firewall (hvis du bruger en) for at se, om Spotify er indstillet som en undtagelse. Din firewalludbyder kan hjælpe med dette.

Du kan også prøve vejledningen under Jeg kan ikke afspille Spotify.