Spotify på SharePlay

Til: Premium på mobil og tablet

Lyt til Spotify sammen i FaceTime-opkald med SharePlay.

Under en SharePlay-session kan alle i opkaldet lytte til og styre, hvad der afspilles.

Understøttede enheder

• iPhone, der kører iOS 15.1 eller nyere
  • iPad, der kører iPadOS 15.1 og nyere

Start en SharePlay-session

Mens du er i gang med et FaceTime-opkald, skal du åbne Spotify-appen og afspille noget.

Dette starter en Spotify-fjerngruppesession, og andre kan deltage i FaceTime-opkaldet via SharePlay.

Deltag i en SharePlay-session

Bemærk: Spotify skal være installeret på din enhed.

Når en i opkaldet starter en Spotify-fjerngruppesession, bliver du inviteret til at deltage i SharePlay.

Når du deltager, kan I lytte sammen i opkaldet og styre, hvad der afspilles i Spotify-appen.

Forlad en SharePlay-session

Bemærk: Hvis du startede sessionen, afslutter du sessionen for alle, hvis du forlader den.

Hvis du vil forlade sessionen, kan du gøre følgende:

• Forlade sessionen fra SharePlay-banneret
  • Trykke på Forlad session eller Afslut session i Spotify-appen
  • Afslutte FaceTime-opkaldet

Virker det ikke?

Tjek, om din enhed understøttes, og at dit operativsystem er opdateret.