Hvorfor er appen anderledes?

Hos Spotify tester og lancerer vi ofte forbedringer og nye funktioner.

Det betyder, at du muligvis kan se noget i appen, som din ven ikke kan, eller at du får en ny funktion, du kan prøve midlertidigt.

Sørg for, at Spotify-appen er opdateret for at sikre, at du ikke går glip af noget.

Det bedste sted at få flere oplysninger eller give feedback er i vores fællesskab (i øjeblikket kun tilgængeligt på engelsk):

• Søg for at finde diskussioner om en ny funktion eller et nyt design.
  • Hvis du oplever problemer med en test, kan du kigge i vores hjælpefora.
  • Hvis du vil komme med et forslag eller give feedback, skal du gå til afsnittet Idéer.