Sådan tjekker du din Spotify-apps version

Hvis du kontakter os via en af vores kanaler til kundesupport eller får hjælp i Spotify-fællesskabet, bliver du måske bedt om at angive, hvilken version af Spotify-appen du bruger, så du kan få hjælp til fejlfinding.

Inden du angiver din version, skal du sikre dig, at du har den nyeste version. Dette gør du ved at opdatere Spotify. Når du har gjort dette, kan du gøre følgende for at tjekke, hvilken version af appen du har på din enhed: